Zavarovanje terjatev, s katerim se poslovite od skrbi

Ste tudi vi med tistimi, ki ste že spoznali, da je lahko poslovni svet tudi zelo krut? V zadnjem času podjetja še posebej pestijo težave s plačilno nedisciplino, saj je gospodarska kriza sprožila začarani krog zadolževanj. Ravno zato je zdaj pravi čas, da ste pri poslovanju še posebej previdni in izberete zaupanja vredno storitev, imenovana zavarovanje terjatev, zaradi katere bodo vse vaše skrbi odveč.

Enostavno in varno

Zavarovanje terjatev je za vas kot naročnika storitev, ki vam prihrani ogromno časa, predvsem pa skrbi, saj za vse potrebno poskrbi naša strokovna ekipa Achilles. Ena izmed izjemno pomembnih prednosti odločitve za zavarovanje terjatev je ta, da dobite kar do 80 % plačila tudi v primeru, če dolžnik postane nesolventen.

Zavarovanje terjatev vam omogoča učinkovito zavarovanje plačil izbranih kupcev, ter vam posledično omogoči zanesljivejše, varnejše in bolj kakovostno poslovanje. Vedno imate zagotovljen nemoten finančni pretok, tako da lahko normalno poslujete in realizirate vse načrte, ki ste si jih zadali. Zavarovanje terjatev je še posebej primerno za kratkoročne terjatve.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja