Faktoring storitev v velikem vzponu

Faktoring je ena izmed finančnih storitev, ki je v zadnjih letih v velikem vzponu. Razlogov za to je več, glavni pa je zagotovo ta, da omogoča takojšnje poplačilo terjatev z odloženim rokom plačila. Na ta način podjetjem učinkovito pomaga pri odpravljanju tveganj v finančnem poslovanju in izboljšanju finančne likvidnosti.

Preizkusite ga sami

Priporočamo vam, da izberete podjetje Achilles, ki v procesu faktoringa nastopa kot faktor ter poskrbi za celotno izvedbo od prvega do zadnjega koraka. Z vaše strani našim strokovnjakom zgolj posredujete račun ali račune, ki ste jih izdali stranki, za vse ostalo pa poskrbimo mi.

Po pregledu vseh podatkov vam pripravimo odkupno dokumentacijo, v kateri poleg pogojev sodelovanja opredelimo tudi višino faktorniške provizije. Ta običajno znaša med 0,9 odstotkov in 2,0 odstotka, ker je glede na vse prednosti, ki jih pridobite, zanemarljiv stroške. Že v nekaj dneh po podpisu sodelovanja vam na račun nakažemo kar 80 % sredstev, preostalo pa, ko vaša stranka račun dejansko poravna.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja