Zavarovanje terjatev je odlična preventiva

Vsak dober poslovnež in strateg se zaveda, kako pomembno je v poslovnem svetu predvideti potencialne nevarnosti in se jim kar najbolj učinkovito izogniti. Vendar pa mnogi ne poznajo vseh sredstev, ki so jim ob tem na voljo, zato v nadaljevanju predstavljamo eno izmed izredno učinkovitih in zlata vrednih storitev – zavarovanje terjatev.

Zakaj se odločiti za zavarovanje terjatev?

Zavarovanje terjatev je finančna storitev, ki vam omogoča učinkovito zavarovanje plačil izbranih kupcev. Na ta način lahko elegantno in brez vednosti vaše stranke poskrbite za bolj zanesljivo in finančno stabilno poslovanje vašega podjetja. Priporočamo vam, da terjatve zavarujete pri zaupanja vrednemu podjetju, kot je Achiles d.o.o., kjer imamo mnogo izkušenj in vam zagotovimo storitve na najvišjem nivoju.

Ena izmed pomembnih prednosti storitve zavarovanje terjatev je tudi ta, da vam omogoča do 80 % plačila tudi v primeru, če dolžnik postane nesolventen. Zavarovanje terjatev je še posebej primerno za kratkoročne terjatve, zanj pa se odločajo tako velika kot tudi manjša podjetja in startupi, ki so jim zagotovljena plačila še toliko bolj pomembna. .

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja