Odkup zapadlih terjatev – da boste mirno spali

Ste tudi vi med tistimi, ki vas pestijo finančne skrbi zaradi ukvarjanja z neplačili in odprtimi terjatvami? Vsekakor niste edini, saj zahtevne gospodarske razmere v vseh panogah terjajo svoj davek in nas opominjajo, da je potrebno biti pri poslovanju še posebej previden ne glede na to, s kako velikim podjetjem sodelujete.

Pri preprečevanju likvidnostnih težav vam lahko učinkovito pomaga odkup zapadlih terjatev, ki je ena izmed vse bolj priljubljenih finančnih storitev, primernih za terjatve, katerih zapadlost ne presega 90 dni. Priporočamo vam, da kontaktirate strokovnjake z dolgoletnimi izkušnjami v podjetju Achilles, ki vam bodo razložili vse potrebno o postopku, pripravili kar najbolj konkurenčno ponudbo in poskrbeli za celotno izvedbo od prvega do zadnjega koraka.

Do sredstev praktično takoj

Po podpisu pogodbe o sodelovanju vam manjkajoča sredstva na vaš račun nakažemo praktično takoj, tako da jih lahko nemudoma uporabite za tekoče poslovanje. Vsa tveganja, povezana z odkupom in ukvarjanjem z dolžniki, prevzamemo mi, vi pa si z našo pomočjo zagotovite brezskrbno poslovanje in miren spanec.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja