Zavarovanje terjatev je premišljena odločitev

Zavarovanje terjatev je odločitev, ki jo v sodobnem času izbira vse več tako večjih podjetij kot tudi manjših poslovnežev in start-upov, ki jim je nemoten pritok financ še toliko bolj pomemben za tekoče poslovanje. Storitev je še posebej primerna za kratkoročne terjatve, dodatna prednost pa je, da se lahko zanjo odločite brez vednosti kupca.

Izberite izvajalca z izkušnjami

V podjetju Achilles d.o.o. imamo mnogo izkušenj tako na področju izterjave kot tudi pri zagotavljanju kakovostnega zavarovanja terjatev. Glede na specifične okoliščine in vašega poslovnega partnerja vam bomo ponudili kar najbolj konkurenčne pogoje zavarovanja ter poskrbeli za vse potrebne postopke.

Zavarovanje terjatev poteka tako, da nam po izdanem računu vašim strankam le-tega posredujete na vpogled. Vašega kupca preverimo in vam posredujemo kar najbolj konkurenčno ponudbo za zavarovanje terjatev. Po medsebojnem podpisu pogodbe zavarujemo vaše terjatve ter vam posredujemo poroštveno izjavo za poplačilo terjatev v primeru neplačila s strani vašega poslovnega partnerja.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja