Vas mika zavarovanje terjatev?

Ni lepšega, kot poslovati mirno in brezskrbno, čeprav je to v realnem poslovnem svetu običajno prej utopija kot realnost. Na žalost številni podjetniki še vedno ne poznajo vseh sredstev in storitev, ki so jim na voljo, da že preventivno zaščitijo svoje poslovanje in se učinkovito izognejo tveganjem, ki jih prinašajo težave z neplačili in odprte terjatve.

Zavarovanje terjatev ponuja vse odgovore

Kadar niste prepričani v novega poslovnega partnerja ali opažate težave z obstoječim, vam je na dosegu roke hitra, učinkovita in elegantna rešitve – zavarovanje terjatev. Storitev vam namreč omogoča učinkovito zavarovanje plačil izbranih kupcev brez tveganja ter poskrbi, da vas ni več potrebno skrbeti glede česar koli.

Zavarovanje terjatev je zelo zanesljiva storitev, še ena izmed pomembnih prednosti pa je, da vam omogoča do 80 % plačila tudi v primeru, če dolžnik postane nesolventen. Zavarovanje terjatev je še posebej primerno za kratkoročne terjatve, pozitivna dodatna prednost pa je ta, da se lahko za storitev odločite brez vednosti kupca, tako da vaša odločitev ne vpliva na poslovni odnos.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja