Zavarovanje terjatev za vse situacije

Veste, katera je ena izmed najbolj modrih odločitev v primeru, da se znajdete v težavah zaradi neplečil vaših poslovnih partnerjev? Zavarovanje terjatev – storitev, ki vam preverjeno in zanesljivo v najkrajšem času zagotovi kar 80 % sredstev na vaš račun, ostalo pa prejmete, ko dolžnik račun ali račune poravna. Zavarovanje terjatev postava v vse bolj negotovem ekonomskem okolju izjemno priljubljeno in je v nekaterih večjih podjetij postalo že nuja.

Odločajte se za zanesljivo poslovanje

Zavarovanje terjatev velja za eno najbolj uveljavljenih in zanesljivih oblik zaščite pred rizikom neplačili poslovnih partnerjev. Zanj se lahko odločijo prav vsa podjetja, od manjših podjetij in startupov do velikih korporacij – storitev je namreč primerna za vse, ki želijo zaščititi svoje poslovanje. Zavarovanje terjatev je še posebej primerno za kratkoročne terjatve.

Dobro je, da zavarovanje terjatev prepustite usposobljeni in izkušeni ekipi, kot so strokovnjaki v podjetju Achilles, ki uredimo vse potrebno za vas. Ena izmed pomembnih prednosti storitve je, da vašega poslovnega partnerja o vaši odločitvi ni potrebno seznaniti, saj za zavarovanje terjatev izve le v primeru, če računa dejansko ne poravna in postane vaš dolžnik.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja