Izterjava za varno in stabilno poslovanje

Vas izčrpava ukvarjanje z dolgovi in prepričevanje z dolžniki? Niste edini! Plačilna nedisciplina v poslovnem svetu narašča, kar je med drugim mogoče pripisati tudi oteženim gospodarskim razmeram, zato se vse več podjetij znajde v začaranem krogu neplačil. Na srečo vam je na dosegu roke rešitev – na vaš klic namreč čaka strokovna in izurjena ekipa Achilles, ki bo poskrbela, da bodo finance v najkrajšem času spet na vašem računu.

Profesionalna izterjava

Izterjava je postopek, ki zahteva zadostno mero strokovnosti in znanja, zato je pomembno, da delo prepustite ekipi z izkušnjami. Vse, kar morate storiti, je, da nam pošljete račune, ki jih s pomočjo izvensodnih postopkov ni bilo mogoče uspešno izterjati. Glede na dano situacijo vam bomo svetovali, kako se lotiti pridobitve sredstev.

Po sklenitvi sodelovanja se premišljeno lotimo uradnega postopka izbranega tipa izterjave ter vas o vsem sproti obveščamo. Vedno se potrudimo, da z vašimi dolžniki najdemo skupen jezik ter ohranimo dobro poslovno sodelovanje. Takoj po pridobitvi sredstev jih v najkrajšem času nakažemo na vaš račun in vam omogočimo nemoteno poslovanje.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja