Upravljanje terjatev hitro odžene vse skrbi

Vsi, ki ste se že kdaj znašli pred nalogo izterjave ali dogovarjanja z dolžniki, zagotovo veste, za kako stresne postopke gre. Večina podjetnikov se jim najraje izogne in na ta račun lahko tudi izgubijo določena finančna sredstva. Na srečo pa obstaja elegantna rešitev, saj lahko vse svoje skrbi zaupate izkušeni ekipi strokovnjakov Achilles, ki smo specializirani za kakovostno upravljanje terjatev.

Upravljanje terjatev – ali veste, kako poteka?

Ko se odločite za sodelovanje z nami, je več kot pol že opravljenega. Mi bomo namreč prevzeli vse rizike in skrbi ter poskrbeli, da se boste lahko nemoteno posvečali tekočemu poslovanju. Ob začetku sodelovanja nam posredujete podatke o vaših terjatvah, da dobimo pregled nad vašimi dolžniki. Na podlagi znanja in izkušenj podrobneje preučimo status vsakega dolžnika ter za vsak posamezen primer določimo najbolj optimalno strategijo pridobitve dolgov.

O vseh odločitvah, predlogih in postopkih vas sproti obveščamo ter v vsakem trenutku poskrbimo za strokovno upravljanje vaših terjatev. Ena izmed ključnih prednosti je, da smo pri upravljanju terjatev izredno učinkoviti in vam tako v najkrajšem možnem času realiziramo unovčenje vaših terjatev ter sredstva nakažemo na vaš poslovni račun.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja