Zavarovanje terjatev za vsakogar

Podjetja, ki se srečujejo s plačilno nedisciplino, se dobro zavedajo, kako pereč problem lahko to ustvari. K sreči obstaja profesionalna rešitev – zavarovanje terjatev, s katero se lahko hitro in elegantno izognete vsem skrbem in zavarujete vse tvegane terjatve. Stroški storitve so glede na učinek in to, kar dobite izredno majhni in zanemarljivi.

Kdo se odloča za zavarovanje terjatev?

Za zavarovanje terjatev se odločajo številni podjetniki, saj je primerno tako za velike korporacije kot za srednje velika in manjša podjetja, katerih poslovanje je v primeru tveganja neplačil še toliko bolj izpostavljeno. Zavarovanje terjatev učinkovito poskrbi za miren spanec, omogoča pa celo to, da dobite do 80 % plačila tudi v primeru, če dolžnik postane nesolventen.

Zavarovanje terjatev je še posebej primerno za kratkoročne terjatve, poleg tega pa vam omogoča, da zavarujete lahko terjatve do kupcev, ki imajo sedež v Sloveniji, kot tudi do kupcev s sedežem v tujini. Na ta način si enostavno zagotovite brezskrbno poslovanje z vsemi poslovnimi partnerji in v primeru nastopa težav veste, da boste vse račune dobili poplačane.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja