Zavarovanje terjatev je dobra odločitev

Ste tudi vi med tistimi podjetniki, ki bi dali vse, da se enkrat za vselej izognete ukvarjanju z dolgovi in pogovorom o neplačilih? Priporočamo vam, da se pridružite številnim modrim podjetnikom, ki svoje posle zaščitijo na eleganten način, in sicer tako, da se odločijo za zavarovanje terjatev.

Je postopek zahteven?

Zavarovanje terjatev je za vas popolnoma nezahteven postopek, saj za vse potrebno poskrbijo naši strokovnjaki v podjetju Achilles. Z vaše strani nam po opravljenem poslu, ko vašemu poslovnemu partnerju izdate račun, posredujete terjatve, ki jih želite zavarovati.

Po pregledu vseh podatkov vam posredujemo informativno ponudbo ter vam po podpisu sodelovanj pripravimo poroštveno izjavo za poplačilo zavarovanih terjatev v primeru neplačila.

Če ob roku za plačilo nastopijo težave, vam skladno s pogodbenimi določili že v nekaj dneh poplačamo zavarovane terjatve, vse skrbi, povezane s postopkom izterjave, pa so prepuščene nam. Tako imate vedno in v vsakem trenutku dovolj finančnih sredstev za tekoče poslovanje in se vam nikdar več ni potrebno ukvarjati z zamudami pri plačilih.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja