Upravljanje terjatev – pomemben korak k uspešnemu poslovanju

Ste tudi vi že kdaj pomislili, kako lepo bi bilo vse skrbi v zvezi z dolžniki in poslovnimi partnerji prepustiti strokovni ekipi ter samo spremljati najpomembnejše vidike? Taka rešitev vam je po dostopni ceni na dosegu roke, saj vam je na voljo usposobljena ekipa Achilles, ki vam zagotovi strokovno upravljanje terjatev na najvišjem nivoju.

Vse na enem mestu

Upravljanje terjatev je celostna storitev, v okviru katere vam na enem mestu ponudimo optimalna sredstva in postopke, ki vam pomagajo ohranjati nemoten finančni tok. Na podlagi spremljanja vašega poslovanja in poslovanja vaših poslovnih partnerjev poskrbimo za unovčevanje odprtih terjatev, preventivno zavarovanje terjatev, spremljanje bonitete kupcev in celosten pregled nad financami.

Tako imate poslovanje vedno pod kontrolo, strokovnjaki pa vas pravočasno opozorimo na vse morebitne spremembe in potencialne nevarnosti, zato lahko sprejemate premišljene in modre odločitve. Ko boste upravljanje terjatev enkrat preizkusili, si ne boste več predstavljali, kako ste sploh lahko poslovali brez te učinkovite rešitve. Preizkusite nas, ne bo vam žal!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja