Faktoring je izbira št. 1

Faktoring je ena tistih storitev, ki jo prvič morda preizkusite iz radovednosti, pri vseh nadaljnjih odločitvah pa vas bodo navdušile vse prednosti, ki jih prinaša. Prvi korak je, da se povežete s faktorjem – priporočamo vam podjetje Achilles, ki nudi kakovostne storitve faktoringa in preplet vseh ostalih finančnih storitev, ki vam olajšajo poslovanje.

S faktorjem se dogovorite o vseh pogojih sodelovanja ter višini faktorniške provizije, ki običajno znaša od 0,9 odstotkov do 2,0 odstotka, kar se uvršča med najbolj nizke stroške na področju nudenja različnih finančnih storitev upravljanja z neplačili in terjatvami. Provizija je določena glede na vrednost posla, boniteto podjetja, plačilni rok in nekatere druge pogoje.

Poslovanje, kot ga želite

Faktoring vam zagotavlja nemoten finančni pretok in pripomore k vaši boljši likvidnosti. Intenzivno lahko vpliva na vašo bonitetno oceno in jo izboljšuje, s čimer ohranite odličen ugled pri preostalih poslovnih partnerjih. Poleg tega imate na svoji strani tudi strokovnjaka, ki redno spremlja plačilne navade in poslovanje vaših kupcev ter vam posreduje dragocene informacije, ki jih lahko s pridom koristite na vsakem koraku.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja