Bonitetna ocena – veste, kakšno imajo vaši poslovni partnerji?

Želite biti mirni glede tega, s kom poslujete? Eno izmed možnosti preverjanja stabilnosti poslovanja vaših poslovnih partnerjev vam omogoča bonitetna ocena. Bonitetna ocena je namreč eden izmed pomembnih kazalnikov, ki odraža sliko o poslovanju izbranega podjetja. Podjetja so lahko glede na bonitetno oceno razvrščena v 10 bonitetnih razredov. Najboljša bonitetna ocena je SB1, najnižja pa SB10, pri čemer so razredi določeni glede na kreditno tveganje.

Bonitetna ocena za mirno poslovanje

Bonitetna ocena je ena tistih, ki jo podjetja in podjetniki vse bolj cenijo in si tudi prizadevajo, da odraža čim boljšo sliko podjetja. Dobra bonitetna ocena namreč priča o stabilnem poslovanju podjetja in pripomore k sklepanju novih poslov ter zaupanju poslovnih partnerjev.

Najbolje je, da vam pri rednem preverjanju bonitetnih ocen priskoči na pomoč uigrana ekipa podjetja Achilles d.o.o, ki vam lahko na mesečni ravni pošilja vse potrebne podatke oziroma vas pravočasno opozori na morebitne odstope pri vsakem izmed vaših poslovnih partnerjev. Na ta način ste pravočasno obveščeni o vsem in posledično poslujete varneje in bolj premišljeno.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja