Bonitetna ocena – spremljajte jo!

Si želite biti pri poslovanju na varno strani in želite imeti dober pregled nad poslovanjem? Ena izmed rešitev na dlani je redno spremljanje bonitetne ocene vaših poslovnih partnerjev, saj lahko na ta način pravočasno zaznate morebitne težave in se nanje tudi primerno odzovete. V poslu vedno velja, da je preventiva najbolj modra izbira in pri tem vam med drugim lahko pomaga tudi bonitetna ocena.

Glede na zahtevne gospodarske razmere se pri poslovanju vse večji poudarek namenja varnosti, transparentnosti in dobri plačilni sposobnosti, zato je bonitetna ocena eden izmed izjemno uporabnih kazalnikov, ki vam o podjetju marsikaj pove. Še posebej dobrodošlo je, če imate dostop do podatkov v okviru drugih specializiranih finančnih storitev, kot jih nudimo v podjetju Achilles, ki vam zagotovijo vse na enem mestu.

Kakšna je bonitetna lestvica?

Podjetja so glede na bonitetno oceno običajno razvrščena v 10 bonitetnih razredov, ki so poimenovani od SB1 do SB10, torej od najboljše do najslabše ocene, tako da se lahko zelo enostavno orientirate. Gre za izredno uporaben in koristen pripomoček, zato poskrbite, da ga boste s pridom uporabljali tudi sami.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja