Faktoring je prava odločitev

Iščete učinkovito rešitev, kako se odrešiti skrbi odprtimi terjatvami? Na dosegu roke vam je finančno ugodna storitev, imenovana faktoring, ki vam omogoča takojšnje poplačilo terjatev z odloženim rokom plačila. Celoten proces lahko prepustite profesionalnemu podjetju Achilles, kjer bo ekipa z dolgoletnimi izkušnjami in bogatim znanjem poskrbela prav za vse.

Faktoring vam omogoča, da se kar čez noč znebite bremena dolgov in pridobite sredstva za nemoteno poslovanje. Glede na konkretno situacijo in tip dolžnika vam do 80 % sredstev na račun nakažemo takoj, preostanek, kateremu je odšteta dogovorjena faktorniška provizija, pa dobite nakazan takoj, ko vaša stranka terjatev poplača.

Enostavno in brezskrbno

Za faktoring kot naročnik storitve ne boste porabili skoraj nič časa, saj vas bomo o celotnem poteku postopka obveščali mi. Vse, kar morate storiti, je le, da nam posredujete na vpogled odprte račune in podatke vašega dolžnika. Po podpisu odkupne dokumentacije mi prevzamemo vse potrebno in poskrbimo, da bodo sredstva v najkrajšem času na vašem računu.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja