Bonitetna ocena – ne zanemarite je

Moder podjetnik je zagotovo tisti, ki praktično v vsakem trenutku ve, kaj se dogaja okoli njega ter pozna poslovanje svojih partnerjev – tako njihove pozitivne kot tudi negativne poslovne odločitve. V praksi je to pogosto težko izvedljivo, saj vam ogromno časa pobere že ukvarjanje s tekočim poslovanjem, zato težko spremljate vse pomembne kazalnike.

Na dosegu roke se vam ponuja idealna rešitev. Sodelovanje s strokovno ekipo Achilles, ki poskrbi za vse potrebno ter vas pravočasno obvešča o vseh pomembnih gospodarskih spremembah in kazalnikih. Med zelo pomembne spada tudi bonitetna ocena, ki jo je dobro spremljati za vse večje poslovne partnerje, saj lahko pravočasno opozori na morebitne bližajoče se težave.

Bonitetna ocena pomemben kazalnik

Bonitetna ocena temelji na računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto ter upošteva tudi druge dejavnike, na podlagi katerih posredno napoveduje varnost poslovanja podjetja v naslednjih dvanajstih mesecih. Na ta način se lahko prepričate, če sodelujete z zaupanja vrednim partnerjem oziroma vaše poslovne odločitve še ustrezno zavarujete oziroma prilagodite.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja