Odkup zapadlih terjatev je lahko rešilna bilka

Vse več je podjetij in podjetnikov, ki se na mesečni bazi soočajo s plačilno nedisciplino in čakanjem na poplačilo dolgov, kar lahko resno ogrozi stabilnost poslovanja, poleg tega pa pobere ogromno časa in denarja. Namesto, da se obremenjujete s skrbmi in ukvarjanjem z dolžniki, to nalogo prepustite raje naši izkušeni ekipi Achilles.

Nudimo vam kakovostno storitev, imenovano odkup zapadlih terjatev, s pomočjo katere boste vsa manjkajoča sredstva na vaš poslovni račun prejeli praktično čez noč, vse rizike pa boste prepustili nam. Storitev se običajno uporablja za terjatve, katerih zapadlost ne presega 90 dni, vendar se lahko glede na specifične okoliščine pogovorimo tudi o drugih rešitvah.

Poskrbite, da boste plačilo res prejeli

Sodeč po raziskavah in izkušnjah iz prakse se je izkazalo, da se možnost uspešne izterjave dolga bistveno zmanjšuje glede na to, koliko časa preteče od zapadlosti računa, zato je pomembno, da ukrepate čim prej. Odkup zapadlih terjatev vam omogoča, da se tveganjem neplačil učinkovito izognete ter si zagotovite nemoten finančni pretok za tekoče poslovanje.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja