Bonitetna ocena ponuja dober uvid

Bonitetna ocena – ena izmed besednih zvez, ki se v povezavi z uspešnostjo poslovanja podjetij omenja vse bolj pogosto. Je izredno dobrodošel kazalnik, ki omogoča dober vnaprejšnji uvid v potek poslovanja in vam omogoča, da pravočasno zaščitite svoje posle in se na ta način ustrezno zavarujete.

Razred SB1, ki označuje najboljšo bonitetno oceno, pomeni, da ima gospodarska družba, ki jo dobi, najvišjo zmožnost poravnavanja svojih obveznosti, saj je določena glede na finančno-premoženjski položaj in njeno kreditno sposobnost. Po drugi strani najslabša bonitetna ocena – SB10 dosega takšne vrednosti kazalnikov, na podlagi katerih je ocenjena verjetnost nastopa dogodka neplačila najvišja.

Poslujte varno

najbolje je, da pri poslovanju vašega podjetja ničesar ne prepuščate naključju, temveč se odločate informirano in premišljeno. Naši strokovnjaki v ekipi Achilles lahko namesto vas redno spremljajo bonitetne ocene vaših poslovnih partnerjev in vam pomagajo reagirati ustrezno, hitro in najbolj optimalno v danem trenutku.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja