Faktoring vas lahko odreši skrbi

Faktoring je prava izbira za vse, ki si želite praktično čez noč razrešiti vse finančne skrbi in se enkrat za vselej znebiti ukvarjanja z dolgovi. To finančno orodje oziroma storitev, ki jo nudimo v podjetju Achilles, vam namreč omogoča financiranja obratnih sredstev, za katerega ni potrebno zadolževanje in s katerim si zagotovite približno 80 % sredstev na vašem računu takoj.

Storitev poteka tako, da nam ob začetku sodelovanja posredujete na vpogled račun, ki ga izdate vaši stranki. Naša ekipa skrbno pregleda celotne okoliščine in vam pripravi odkupno dokumentacijo, kjer je opredeljena faktorniška provizija. V nekaj dneh po podpisu sodelovanja vam poplačamo odkupljen račun. Ko vaša stranka račun poravna, vam nakažemo tudi zadržana sredstva, ki običajno znašajo približno 20 % celotne terjatve.

Finančno ugodna storitev

Faktoring je cenovno ena izmed najugodnejših storitev, še posebej glede na to, koliko časa in skrbi vam prihrani. Faktorniška provizija običajno znaša od 0,9 odstotkov do 2,0 odstotka, določi pa se glede na vrednost posla, boniteto podjetja, plačilni rok in nekatere druge pogoje. Za več informacij so vam z veseljem na voljo naši strokovnjaki, zato ne odlašajte s klicem.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja