Faktoring – primeren tudi za vas

O tem, da je faktoring lahko ena izmed zelo dobrih in pomembnih poslovnih odločitev, so se prepričali že mnogi. Faktoring lahko opredelimo kot finančno orodje, s pomočjo katerega lahko pridobite takojšnje poplačilo terjatev z odloženim rokom plačila.

Faktoring je idealna izbira za vse, ki želite učinkovito zmanjšati tveganja v finančnem poslovanju in posledično izboljšati finančno likvidnost, pa tudi za vse, ki iščete način za bolj kakovostno in učinkovitejše upravljanje s terjatvami.

Kako poteka faktoring?

Faktoring se izvaja preko posredniškega podjetja – faktorja, za katerega lahko izberete Achilles d.o.o z dolgoletnimi izkušnjami in bogatim znanjem. Po opravljeni storitvi vaši stranki izdate račun, ki nam ga posredujete na vpogled, mi pa vam pripravimo odkupno dokumentacijo.

Že v nekaj dneh po podpisu sodelovanja vam poplačamo odkupljen račun, zmanjšan za provizijo in zadržana sredstva, ter vam omogočimo nemoteno finančno poslovanje. Po plačilu računa s strani vaše stranke dobite nakazana tudi zadržana sredstva.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja