Faktoring lahko reši marsikaj

Ste tudi vi naveličani in izčrpani od nenehnega ukvarjanja z dolgovi? Vaših skrbi in težav je lahko nemudoma konec, če se odločite za profesionalno pomoč podjetja Achilles, kjer vam strokovna ekipa z veseljem priskoči na pomoč. Ena izmed vse bolj priljubljenih storitev v finančnem svetu je faktoring, ki omogoča hitro in učinkovito takojšnje poplačilo terjatev z odloženim rokom plačila.

S pomočjo takojšnega prejema sredstev se lahko elegantno izognete zadolževanju in si v vsakem trenutku zagotovite nemoten pretok finančnih sredstev. Kar do 80 % sredstev vam nakažemo takoj po sklenitvi sodelovanja, preostanek pa prejmete takoj, ko vaša stranka račun poravna.

Ohranjanje dobrega slovesa podjetja

Faktoring vam lahko učinkovito pomaga tudi pri ohranjanju dobrega slovesa podjetja, s čimer lažje pridobivate nove posle in nove stranke. Poleg tega lahko nemoten finančni pretok pripomore tudi k ohranjanju ali zviševanju bonitetne ocene, ki je zelo pomemben dejavnik zaupanja v podjetje in izkaz njegovega stabilnega poslovanja. Ne odlašajte z odločitvijo, pokličite nas zdaj!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja