Izberite faktoring in poslujte nemoteno

Faktoring je zagotovo ena izmed finančnih storitev prihodnosti. V zadnjih letih je postal zelo priljubljen tako med velikimi, kot tudi malimi in srednjimi podjetji, ki za svoje poslovanje potrebujejo neprestani dotok sredstev in se ne želijo ukvarjati s tveganji neplačil.

Faktoring poteka s pomočjo faktorja – to je podjetje Achilles d.o.o., ki poskrbi za celotno izvedbo postopka in vam omogoči takojšnjo pridobitev denarnih sredstev. Večji del sredstev dobite na račun takoj in jih lahko nemoteno uporabite za tekoče poslovanje. Bodite brez skrbi iter poslujte modro in premišljeno!

Faktoring je enostaven

Zaupajte faktoring našim strokovnjakom in poskrbeli bomo prav za vse potrebne korake. Z vaše strani nam po opravljenem poslu, ko vaši stranki izdate račun, samo pošljete kopijo v vednost. Mi vam pripravimo odkupno dokumentacijo in po njenem podpisu vam že v nekaj dneh plačamo odkupljen račun. Končnemu znesku bomo odšteli le dogovorjeno provizijo in zadržana sredstva, ki jih dobite nakazana takoj, ko vaša stranka poravna račun.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja