Odločite se za odkup zapadlih terjatev čim prej

Ste tudi vi med tistimi, ki ves svoj trud in napore vlagate v učinkovito poslovanje, hkrati pa izgubljate veliko časa in živcev za ukvarjanje z dolžniki in izterjavo dolgov? Čas je, da začarani krog prekinete, saj vam je na dosegu roke profesionalna in učinkovita storitev, ki lahko vaše težave odpravi kar čez noč. Odločite se za odkup zapadlih terjatev, ki je najprimernejša izbira za terjatve, katerih zapadlost ne presega 90 dni.

Postopek sodelovanja z našimi strokovnjaki v podjetju Achilles je zelo preprost. Po zaključenem poslu nam posredujete račun, ki ste ga izdali vaši stranki. Glede na različne dejavnike naša ekipa oceni vrednost terjatve ter vam pripravi odkupno dokumentacijo, kjer so opredeljeni pogoji sodelovanja in provizija.

Sredstva pri vas praktično takoj

Že v nekaj dneh po podpisu sodelovanja vam poplačamo odkupljen račun, zmanjšan le za dogovorjeno provizijo, tako da imate sredstva za nemoteno poslovanje na dosegu roke praktično takoj, brez čakanja na dolžnika in brez nepotrebnih skrbi. Obrnite vaše poslovanje na bolje čim prej!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja