Odkup zapadlih terjatev – za koga je prava odločitev?

Odkup zapadlih terjatev je finančna storitev, še posebej primerna za podjetja, ki imajo za svoje kupce dolge plačilne roke. Prav tako se zanjo pogosto odločajo tudi podjetja, ki želijo občasno financirati svoje poslovanje na podlagi bonitetno ustreznih terjatev. Vse potrebno za vas uredi izkušena akipa Achilles, zato ne odlašajte s kontaktom!

Odkup zapadlih terjatev vam omogoča, da hitro in učinkovito pridete do sredstev na vašem poslovnem računu brez dolgotrajnega čakanja na prilive ter si zagotovite nemoten finančni pretok. Glede na zaostrene gospodarske razmere je toliko bolj pomembno, da imate dovolj časa in energije za posvečanje tekočemu poslovanju, ne za ukvarjanje z dolgovi.

Enostavna storitev

Odkup zapadlih terjatev je za vas kot naročnika zelo enostavna storitev, saj vso delo prepustite našim strokovnjakom. Po zaključenem sodelovanju z vašo stranko ji izdate račun, ki ga v vednost posredujete tudi nam. Po pregledu vseh potrebnih okoliščin vam pripravimo odkupno dokumentacijo ter opredelimo pogoje sodelovanja, nato pa vam že v nekaj dneh na račun nakažemo vsa dogovorjena sredstva, zmanjšana le za provizijo.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja