Odkup zapadlih terjatev lahko reši tudi vas

Odkup zapadlih terjatev je ena izmed premišljenih odločitev, ki jo uporablja vse več podjetnikov. Prinaša številne prednosti, saj vam na pomoč priskoči strokovna ekipa podjetja Achilles, ki poskrbi za celotno izvedbo postopkov od prvega do zadnjega koraka.

Odkup zapadlih terjatev vam omogoča občutno znižanje stroškov poslovanja, saj se z odločitvijo za storitev izognete stroškom sodnih taks, izvršiteljev, cenilcev ipd. Poleg tega finančna sredstva, na katera ste že dolgo čakali, na vaš račun prejmete že v nekaj dneh po sklenitvi sodelovanja in podpisu pogodbe z nami. Na ta način lahko premišljeno upravljate s terjatvami ter sprejemate modre poslovne odločitve.

Izognite se neuspešni izterjavi

Dejstvo je, da več časa kot preteče od zapadlosti računa, manjša je možnost, da boste dolg uspešno izterjali. Odkup zapadlih terjatev je zato idealna izbira, saj poskrbi, da se tovrstnim tveganjem neplačil učinkovito izognete. Tako boste lahko mirno spali, poleg tega pa boste imeli dovolj časa in energije, ki ju namesto za ukvarjanje s terjatvami raje porabite za vaše tekoče uspešno poslovanje.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja