Odkup zapadlih terjatev – je primeren za vas?

Čakanje na poplačilo odprtih terjatev poslovnežem ne prinaša le sivih las, temveč lahko tudi resno ogrozi poslovanje podjetja, ki je odvisno od nemotenih in zagotovljenih finančnih tokov. Ne srečo v poslovnem svetu nič ni črno-belo, zato tudi v tem primeru obstaja prava rešitev – odkup zapadlih terjatev, ki vas lahko že v nekaj dneh odreši vseh skrbi.

Odkup zapadlih terjatev se uporablja za terjatve, katerih zapadlost običajno ne presega 90 dni. Poteka tako, da po opravljenem poslu vaši stranki izdate račun, ki ga posredujete na vpogled tudi naši strokovni ekipi v podjetju Achilles d.o.o., ki oceni vrednost terjatev ter vam pripravi odkupno dokumentacijo. Že v nekaj dneh po podpisu sodelovanja vam poplačamo odkupljen račun, kateremu je odšteta le dogovorjena provizija.

Varno in stabilno poslovanje

Odkup zapadlih terjatev vam omogoča, da finančne skrbi predate v roke strokovnjakov, poleg tega pa prihranite tudi ogromno časa, denarja in skrbi, ki ga sicer terja ukvarjanje z neplačniki. Mi strokovno poskrbimo za vaše finance, vi pa se lahko nemoteno in brez skrbi posvečate vašemu tekočemu poslovanju.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja