Odkup zapadlih terjatev – potek in posebnosti

Odkup zapadlih terjatev je ena izmed finančnih možnosti, za katero se odloča vse več premišljenih podjetnikov, ki ne želijo izgubljati časa in denarja za ukvarjanje s terjatvami. Ena izmed največjih prednosti storitve je, da vse skrbi prepustite strokovni ekipi podjetja Achilles, hkrati pa že v nekaj dneh na transakcijski račun prejmete povrnjena vsa manjkajoča sredstva.

Za brezskrbno poslovanje

Odkup zapadlih terjatev poteka tako, da račun, ki ste ga po opravljeni storitvi izdali vaši stranki, pošljete na vpogled tudi naši ekipi. Strokovnjaki vam pripravijo odkupno dokumentacijo, ki jo podpišemo vsi udeleženi, že v nekaj dneh po podpisu sodelovanja pa dobite poplačan odkupljen račun, zmanjšan le za dogovorjeno provizijo.

Odkup zapadlih terjatev je prava izbira za vse, ki imajo za svoje kupce dolge plačilne roke. Prav tako se za storitev odloča veliko podjetij, ki želijo občasno financirati svoje poslovanje na podlagi bonitetno ustreznih terjatev. Storitev vam omogoča eleganten in hiter dostop do finančnih sredstev, poleg tega pa odnese vse skrbi, povezane z upravljanjem terjatev in ukvarjanjem z vašimi dolžniki.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja