Odkup zapadlih terjatev – elegantna rešitev za vas

Ste vedeli, da ukvarjanje z dolgovi ni nujno zlo, ki se mu ne morete izogniti? Na dosegu roke vam je namreč rešitev, imenovana odkup zapadlih terjatev, ki vam na hiter in enostaven način omogoča takojšnje poplačilo odprtih terjatev brez čakanja. Vse, kar morate storiti, je, da kontaktirate našo izkušeno ekipo Achilles in nam v pregled posredujete zapadle račune.

Za vse bomo poskrbeli mi

Po prejemu računov se lotimo ocenjevanja vrednosti terjate, na katero vplivajo različni dejavniki, od katerih je odvisna tudi uspešnost izterjave. Med ključnimi in najpomembnejšimi podatki so čas od zapadlosti terjatve, višina terjatve in bonitetna ocena dolžnika. Vse potrebno skrbno preučimo in vam pripravimo kar najbolj konkurenčno ponudbo.

S sodelovanjem z nami si zagotovite poslovnega partnerja, ki je vedno na vaši strani in na katerega se lahko obrnete kadar koli. Na podlagi dolgoletnih izkušenj vam bomo z veseljem svetovali in vam pomagali izbirati optimalne odločitve, da se boste tudi pri nadaljnjih poslovnih odločitvah učinkovito izognili morebitnim težavam z neplačili.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja