Ste izčrpali vse možnosti? Čas za izterjavo!

Vsak podjetnik, ki se je že kdaj soočil s plačilno nedisciplino, ve, koliko energije in časa zahteva izterjava, ki je v lastni režiji pogosto celo neuspešna. Vendar ni potrebno, da je temu tako. Priporočamo vam, da izberete našo profesionalno ekipo Achilles, ki združuje strokovnjake za izterjavo in druga področja upravljanja terjatev.

Na podlagi bogatega znanja in izkušenj bomo poskrbeli, da se bomo že od prvega koraka naprej pravilno lotili postopka, pridobili vse potrebne informacije o vašem dolžniku ter glede na okoliščine pripravili ustrezen načrt izterjave, s pomočjo katerega vam bomo v najkrajšem možnem času priskrbeli in povrnili sredstva na vaš transakcijski račun.

Prava izbira za vsakogar

Izterjava je eden izmed postopkov, ki so primerni tako za manjša in srednja kot tudi večja podjetja, ki se soočajo s težavami zaradi plačilne nediscipline njihovih strank. Omogoča vam, da vse skrbi prepustite nam, poleg tega pa prihranite tudi ogromno časa in skrbi, saj lahko mirno spite z vednostjo, da vse potrebno za vas ureja preizkušena ekipa z odličnimi referencami.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja