Odkup zapadlih terjatev – modra poslovna odločitev

V poslovnem svetu je eden izmed najbolj pomembnih faktorjev, katerega se začnejo zelo kmalu zavedati tudi podjetniki z manj izkušnjami, ta, da znate učinkovito upravljati s financami ter poznate vse potrebne postopke, ki so vam v pomoč, kadra nastopijo težave. Ena izmed izredno učinkovitih finančnih storitev je odkup zapadlih terjatev, ki vam lahko prihrani mnogo skrbi in izgubljenega časa, ki bi ga sicer porabili za ukvarjanje z dolgovi.

V podjetju Achilles vam je na voljo strokovna in izkušena ekipa, ki poskrbi za učinkovito izvedbo postopka od prvega do zadnjega koraka. Ob začetku sodelovanja nam na vpogled posredujete odprte račune, da vam na podlagi preučitve vseh pomembnih dejavnikov pripravimo odkupno dokumentacijo in opredelimo pogoje sodelovanja.

Denar na računu praktično čez noč

Po podpisu sodelovanja vam že v nekaj dneh na vaš transakcijski račun nakažemo celotno poplačilo odprtega računa ali računov. Odštejmo le dogovorjeno provizijo za opravljeno storitev, ki pa je zanemarljiva glede na to, kaj vse pridobite. Tako imate na hiter in enostaven način nemudoma pri roku dragocena finančna sredstva, ki jih potrebujete za nemoteno poslovanje.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja