Profesionalna in učinkovita izterjava

Ukvarjanje z dolgovi je v poslovnem svetu vse bolj pogosto prisotno breme, ki podjetjem kuri dragoceni čas in živce. Kadar pri dogovorih z vašimi dolžniki niste uspešni, se je najbolje obrniti na strokovno usposobljene svetovalce, kot je ekipa podjetja Achilles, ki bodo hitro in učinkovito odgnali vse vaše skrbi.

Izterjava je na prvi pogled storitev, ki naj bi bila res zadnja stopnja pogovorov s poslovnimi partnerji, vendar v realnosti temo še zdaleč ni tako. Profesionalno vodena izterjava je namreč izredno učinkovita in je lahko eno izmed prvih sredstev, ki ga uporabite. V podjetju Achilles d.o.o. namreč celoten postopek izvedemo maksimalno profesionalno in v vsakem koraku izterjave pazimo na dober ugled vašega podjetja in dobre poslovne odnose z vašimi partnerji.

Kako poteka izterjava?

Izterjava poteka tako, da se z vami naprej pogovorimo o vseh odprtih terjatvah in ocenimo obseg. Pomagamo vam od prvega do zadnjega koraka do celostne in učinkovite izvedbe storitve. Ob začetku postopka izterjave vam pomagamo zbrati vsa potrebna dokazila o pravnem razmerju z neplačnikom., pri nadaljnjem postopku pa vam pomagamo priskrbeti tudi čim več dodatnih dokazil. Postopek izterjave vedno prilagodimo realni situaciji ter izbiramo optimalna sredstva na način, da čim hitreje in čim bolj optimalno dosežemo končno razrešitev in poplačilo dolgov.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja