IZTERJAVA

Izterjava je postopek, pri katerem vam strokovna ekipa Achilles d.o.o. pomaga hitro in učinkovito pridobiti poplačilo za vaše že opravljene storitve. Na podlagi znanja in izkušenj k izterjavi pristopimo premišljeno, tako da ščitimo ugled vašega podjetja in naredimo vse, da tudi z vašimi dolžniki najdemo optimalne možnosti poplačila in ohranimo dobro poslovno sodelovanje.

Kako poteka izterjava?

1. V pregled nam pošljete račun ali račune, ki ga/jih s pomočjo izvensodnih postopkov ni bilo mogoče uspešno izterjati.

2. Po pregledu računov in podatkov o vašem dolžniku vam svetujemo, katera možnost izterjave bi bila v dani situaciji najbolj primerna.

3. Posredujete nam morebitno pripadajočo dokumentacijo, ki izkazuje odprto terjatev, mi pa vam pripravimo izračun stroškov izbranega postopka izterjave.

4. Na podlagi vseh pridobljenih informacij pričnemo z uradnim postopkom izterjave in vas sproti obveščamo o poteku.

5 razlogov ZA izterjavo

Hitra pridobitev poplačila dolgov – strokovna izterjava je običajno mnogo bolj uspešna, kot kadar želite dolgove izterjati v lastni režiji, zato je delo najbolje prepustiti profesionalni ekipi Achilles.

Nižji stroški za večjo uspešnost – glede na dano situacijo vam svetujemo, kateri postopek izterjave je najbolj primeren in se stroškovno najbolj izplača.

Ohranjanje poslovnega sodelovanja – cilj izterjave je najti primerno možnost poplačila dolgov tudi za vašega dolžnika, zato je v mnogih primerih mogoče ohraniti dobro nadaljnje sodelovanje.

Skrbi prepustite strokovnjakom – ukvarjanje z dolgovi vzame ogromno dragocenega časa, ki bi ga sicer lahko namenili tekočemu poslovanju, zato je vaše skrbi najbolje predati v profesionalne roke.

Tudi za zahtevne situacije – tudi v zahtevnih situacijah ali dolgotrajno neuspešnih postopkih lahko izbira pravilnega pristopa naredi čudeže, zato je dobro, da preverite vse možnosti in preizkusite nasvete naše strokovne ekipe.

Za koga je izterjava prava izbira?

Izterjava dolgov je prava izbira za vse, ki želijo skrbi s terjanjem prepustiti strokovnjakom in sredstva v najkrajšem času prejeti na svoj poslovni račun. Za izterjavo se odločajo tako manjša in srednja kot tudi večja podjetja, ki se srečujejo s težavami zaradi plačilne nediscipline.