Je faktoring prava izbira za vas?

Faktoring je ena izmed vse bolj priljubljenih finančnih storitev, ki vam omogoča poplačilo zapadlih terjatev v kratkem času s pomočjo tako imenovanega faktorja. Faktor je podjetje, kot je Achilles d.o.o., ki poskrbi za celotno izvedbo postopka in vam omogoči takojšnjo pridobitev denarnih sredstev. Tako lahko denar brez čakanja in drugih omejitev nemudoma uporabite pri tekočem poslovanju.

Ena izmed pomembnih prednosti storitve faktoring je, da poteka izjemno hitro in velja za enega najbolj prožnih alternativ klasičnim oblikam financiranja, ki omogoča poplačilo terjatev z odloženim rokom plačila. Še posebej aktualen je za srednja in majhna podjetja, pri katerih je nemoten finančni tok ključnega pomena za tekoče poslovanje.

Faktoring poteka hitro in enostavno

Faktoring je z vidika uporabnika preprosta storitev, saj po opravljenem poslu vaši stranki izdate račun, ki ga pošljete tudi podjetju Achilles. Nato vam bomo v najkrajšem času pripravili odkupno dokumentacijo in po podpisu boste z naše strani v nekaj dneh že dobili poplačan odkupljen račun. Končnemu znesku bomo odšteli le dogovorjeno provizijo in zadržana sredstva, ki jih dobite nakazana takoj, ko vaša stranka poravna račun.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja