Odkup zapadlih terjatev zaupajte strokovnjakom

Odkup zapadlih terjatev je za številna podjetja prava odrešitev, saj hitro in enostavno zaključijo vse težave glede ukvarjanja z dolgovi. Še posebej v zadnjih letih, ko se plačilna nedisciplina povečuje in se podaljšujejo prekoračitve plačilnih rokov, je odkup zapadlih terjatev prava izbira.

Sredstva prejmete praktično takoj

Ena ključnih prednosti storitve je, da ob sklenitvi sodelovanja s strokovno ekipo Achilles kar od 80 do 90 odstotkov nakupne vrednosti terjatve na vaš račun prejmete praktično takoj po sklenitvi sodelovanja. Preostali del dobite nakazan po tem, ko kupec terjatev dejansko poravna.

Glede na naše izkušnje in profesionalen pristop ste lahko brez skrbi, da bomo tudi v nadaljnjih korakih in pri komunikaciji z vašim dolžnikom poskrbeli za transparentno sodelovanje ter ščitili dobro ime vašega podjetja. O vsakem posameznem primeru se bomo z vami tudi pogovorili in po potrebi izbrali primerno taktiko.

Največja prednost odkupa zapadlih terjatev je, da gre za izjemno učinkovit in transparenten postopek, pri katerem vam z ramen nemudoma odpade veliko breme in se lahko končno posvetite vašemu tekočemu poslovanju brez dvomov in skrbi.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja