Zavarovanje terjatev za poslovanje brez skrbi

Zavarovanje terjatev v zadnjih letih postaja vse bolj priljubljena storitev, saj prinaša številne prednosti. Omogoča vam namreč, da ne izgubljate dragocenih strank na račun strahu pred morebitnimi neplačili, temveč poslujete brez skrbi in vaše terjatve enostavno zavarujete.

Za zavarovanje terjatev se poleg izvoznikov in velikih podjetij vse bolj odločajo tudi srednja in manjša podjetja, ki so prepoznala vse pozitivne učinke, ki jih storitev prinaša. Zavarovanje terjatev lahko opravite brez vednosti kupca ter si na ta način zagotovite maksimalno diskretnost. Kupec za zavarovanje izve le v primeru, da vam ostane dolžen. Ena izmed zelo pomembnih prednosti je tudi ta, da vam zavarovanje terjatev omogoča do 80 % plačila tudi v primeru, če dolžnik postane nesolventen.

Hitrejše in lažje načrtovanje poslovanja

Zavarovanje terjatev vam ravno zato, ker ste brez skrbi pred posledicami, omogoča hitrejše in lažje odločanje pri načrtovanju prodaje novim kupcem. Tako vam posledično tudi pomaga izboljševati konkurenčnost, predvsem pa vam omogoča, da se posvečate svojim primarnim dejavnostim brez obremenjevanja z dolgovi in neplačili.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja