Upravljanje terjatev na dosegu roke

Upravljanje terjatev je zagotovo ena tistih storitev, ki je za večja podjetja praktično nuja, vse bolj pa se zanjo odločajo tudi srednja in manjša podjetja, ki ne želijo več izgubljati dragocenega časa za ukvarjanje z dolgovi. Vse svoje skrbi lahko prepustite profesionalni ekipi Achilles, kjer imamo z upravljanjem terjatev vrsto let izkušenj in imamo vzpostavljene preverjeno učinkovite postopke in celostne rešitve.

Imejte pregled nad odprtimi terjatvami

Upravljanje terjatev vam zagotavlja enostaven pregled nad vsemi odprtimi terjatvami ter vam omogoča urejanje na enem mestu. Naši prijazni svetovalci vas pravočasno opomnijo na morebitne težave in vam tudi predlagajo načine, kako doseči poplačilo terjatev. Tako imate na svoji strani ne le izvajalca storitev, temveč tudi partnerja, ki vam pomaga dosegati poslovne uspehe in nemoten finančni pretok.

S premišljenim upravljanjem terjatev lahko bistveno skrajšate plačilne roke, predvsem pa je pomembno, da lahko ponoči mirno spite brez skrbi zaradi dolgov. Ob pravilni informiranosti se lahko na vse nevarnosti odzovete pravočasno ter hkrati ohranjate dobre poslovne odnose z vašimi partnerji.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja