Odkup nezapadlih terjatev za lažje poslovanje

Odkup nezapadlih terjatev za lažje poslovanje

 

Plačilna nedisciplina je v kriznih časih še posebej kritična, poleg tega pa se pogosto podaljšujejo plačilni roki, kar pomeni, da na plačilo čakate zelo dolgo. Vse to so razlogi, ki lahko vplivajo na pomanjkanje sredstev za tekoče poslovanje in širjenje vašega posla.

 

Eno izmed enostavnih in učinkovitih rešitev vam lahko ponudi podjetje Achilles d.o.o., kjer vam strokovna ekipa zagotovi odkup nezapadlih terjatev. Na ta način vam ponudimo vso potrebno pomoč, svetovanje ter trajen in zanesljiv vir financiranja. Odkup nezapadlih terjatev je primeren tako za podjetja, ki večinoma poslujete na domačih trgih kot za tista, ki poslujete v tujini.

 

Kaj vam ponuja odkup nezapadlih terjatev?

 

Odkup nezapadlih terjatev vam omogoča, da na vaš transakcijski račun v najkrajšem možnem času prejmete nakazilo, ki večinoma obsega 80 odstotkov vrednosti računa, izdanega vašemu kupcu. Na ta način ste lahko brez skrbi in lahko tudi mnogo lažje planirate nadaljnje poslovne odločitve, saj si zagotovite zanesljive prilive.

 

V podjetju Achilles smo vam vedno na voljo z nasveti in pomočjo, poleg tega pa vedno poskrbimo za spoštovanje vseh dogovorov in rokov. Pri vsakem sodelovanju z vašimi strankami pomembno pozornost namenjamo temu, da ohranimo vaš ugled in postopek izpeljemo čim bolj učinkovito.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja