Zaupanja vredno zavarovanje terjatev

Zaupanja vredno zavarovanje terjatev

 

Zavarovanje terjatev je ena izmed storitev, ki lahko bistveno pripomore k zniževanju poslovnih tveganj. Glavna prednost je, da vas na učinkovit način zaščiti pred plačilno nedisciplino ter vam omogoči nemoteno in brezskrbno poslovanje.

 

Zavarovanje terjatev na trgu ponujajo različni ponudniki, ki imajo oblikovane tudi različne pogoje sodelovanja, vendar je zelo pomembno, da izberete zaupanja vredno podjetje kot je Achilles d.o.o. Pri nas vam namreč na enem mestu zagotovimo izjemno konkurenčne pogoje ter vso potrebno pomoč in asistenco v konkretnih situacijah, v katerih se znajde vaše podjetje.

 

Kakšni so pogoji za zavarovanje terjatev?

 

Ob začetku sodelovanja se pogovorimo, za katere stranke doma ali v tujini želite uveljaviti zavarovanje terjatev. Na podlagi opravljenih finančnih analiz vam odobrimo določen limit zavarovanja terjatev ter določimo pogoje sodelovanja. Ena izmed pomembnih prednosti je, da se lahko za to storitev dogovorite brez vednosti vaših kupcev. Vaše stranke bodo namreč za zavarovanje terjatev izvedele samo v primeru, če ne bodo upoštevale rokov in pogojev plačila, določenih v medsebojno sklenjeni pogodbi.

 

Si želite poslovati brezskrbno? Odložite bremena in skrbi glede financ ter se odločite za pomoč strokovnjakov.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja