Odkup zapadlih terjatev za konec skrbi

 

Odkup zapadlih terjatev za konec skrbi

 

Dolgovi vsakemu podjetju predstavljajo breme in mu otežujejo poslovanje, vendar na srečo obstaja kar nekaj načinov, ki omogočajo poplačilo zapadlih terjatev. Ena izmed optimalnih možnosti je odkup zapadlih terjatev, pri katerem od 80 do 90 odstotkov nakupne vrednosti terjatve prejmete na vaš račun takoj, preostalo pa po tem, ko kupec terjatev dejansko poravna.

 

Za odkup zapadlih terjatev lahko poskrbi usposobljeno podjetje Achilles d.o.o., kjer so vam na voljo strokovnjaki z večletnimi izkušnjami na področju izterjave, ki vam bodo glede na situacijo predlagali optimalno rešitev.

 

Kako poteka odkup zapadlih terjatev?

 

Ob začetku sodelovanja z našim podjetjem sklenete kupno pogodbo, na podlagi katere podjetje Achilles odkupi vaše zapadle terjatve. Postopek je popolnoma enostaven, poleg tega pa vam bomo pri vseh korakih z veseljem pomagali. Vse, kar morate storiti, je, da predložite dokumentacijo, iz katere je razvidna vrednost terjatve in datum njene zapadlosti. Prav tako nam posredujete tudi osnovne podatke o dolžniku in vsebini posla, na podlagi katerega je terjatev nastala.

 

To je vse – že v tej fazi namreč vse skrbi predate nam. Vso pridobljeno dokumentacijo bomo natančno pregledali ter vam predstavili najbolj optimalne in cenovno ugodne možnosti odkupa terjatev glede na vašo specifično situacijo.

 

Vedno vam bomo pri roki za kakršen koli nasvet, hkrati pa bomo tudi poskrbeli, da bo celoten postopek zaključen učinkovito in v najkrajšem možnem času.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja