Faktoring je odgovor, ki ste ga iskali

Faktoring je odgovor, ki ste ga iskali

 

Faktoring prinaša številne prednosti, ki jih vedno bolj odkrivajo tako manjša kot večja podjetja. Na enostaven način in v kratkem času namreč prinaša rešitev finančnih bremen in je ena izmed odličnih rešitev na področju neplačevanja strank.

 

Faktoring omogoča odkup terjatev brez dodatnega materialnega zavarovanja in nudi zaščito pred tveganjem neplačila, uporablja pa se ga lahko ne glede na to, če poslujete na domačem ali na tujem trgu.

 

Kako poteka faktoring?

 

Najbolje je, da za faktoring izberete zaupanja vredno podjetje, ki ima dovolj izkušenj in znanja, da vam bo pomagalo poiskati najboljše rešitve za vsako situacijo. V podjetju Achilles d.o.o. vam je na voljo mlad in zagnan tim z vsem potrebnim znanjem, da vas hitro in učinkovito pripeljemo do končnega cilja.

 

Po izstavitvi fakture v našem podjetju najprej preverimo boniteto dolžnika ter vam pripravimo pogodbo o odkupu terjatev. Takoj po podpisu vse potrebne dokumentacije vam že naslednji dan na vaš račun izplačamo terjatev, ki ji odštejemo zgolj našo provizijo. Višina provizije je odvisna od višine financiranja ter bonitete dolžnika in časa, ki ga potrebujemo za urejanje, vendar je dejstvo, da se vam tovrsten način sodelovanja v vsakem primeru splača, saj vam v najkrajšem možnem času zagotovi sredstva na vašem računu.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja