Izterjava – zagotovite si, kar vam pripada

Svetovna gospodarska kriza je v zadnjih letih zagotovo terjala svoj davek, kar se pozna tako pri poslovanju velikih kot tudi manjših in mikro podjetij, ki se pogosto soočajo s plačilno nedisciplino in lahko posledično tudi sama zaidejo v težave. Pomembno je, da poznate vse pristope, ki so vam na voljo, da v najkrajšem času pridobite nazaj sredstva, ki vam jih nekdo dolguje.

Eden izmed izredno učinkovitih postopkov je izterjava dolgov, vendar je pri tem zelo pomembno, da jo izvedejo strokovnjaki. Ekipa Achilles vam z veseljem priskoči na pomoč, saj imamo na področju izterjave dolgoletne izkušnje, znanje in beležimo tudi velike uspehe. Podjetniki, ki se mesece sami neuspešno spopadajo z izterjavo, si lahko oddahnejo, saj vse skrbi prepustijo nam in so lahko prepričani, da bomo vztrajali do dosege cilja.

Z mislijo na nadaljnje sodelovanje

Ni potrebno, da je izterjava postopek, ki bi vzbujal slabo voljo. Ob pravilnem pristopu in ustrezni taktičnosti poskrbimo za izjemno korektno sodelovanje z vašim dolžnikom in se potrudimo, da v kolikor je le mogoče, z vašim partnerjem ohranite dobro nadaljnje sodelovanje. Potrudimo se namreč poiskati rešitev, ki je primerna za oba in smo pripravljeni na sklepanje kompromisov, seveda pa so vedno na prvem mestu vaši interesi in cilj, ki smo si ga skupaj zadali.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja