Izterjava lahko obrne vaše poslovanje na bolje

Ste že kdaj izkusili stisko, ko zaradi nepravočasnih plačil tudi sami niste imeli sredstev za nemoteno poslovanje. Gre za vse pogostejšo težavo, ki pesti predvsem manjša in srednje velika podjetja, preglavice pa lahko povzroči tudi največjim, če se težave pojavijo pri več kupcih. Na srečo obstaja učinkovita rešitev – profesionalna izterjava.

Strokovna ekipa poskrbi za vse

V podjetju Achilles imamo na področju izterjave že vrsto let izkušenj in odlične reference, tako da smo kos praktično vsem izzivom. Vedno preučimo konkretno situacijo in vam na podlagi okoliščin predlagamo, kateri postopek izterjave bo v najkrajšem možnem času dal želene učinke. Vedno poskrbimo za vodenje celotnega procesa od prvega do zadnjega koraka.

Izterjava je občutljiv postopek, ki zahteva veliko mero taktičnosti. Izkazalo se je, da je mogoče s pravim pristopom najti optimalne rešitve tako za vas kot naročnika kot tudi za vašega dolžnika, ki ga je potrebno vzpodbuditi in najti način, da bo dolgove poplačal v najkrajšem možnem času. Vedno imamo v mislih dobre poslovne odnose in se potrudimo, da jih v čim večji možni meri ohranite.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja