Izterjava je postopek, ki daje rezultate

Dolgovi in čakanje na poplačilo odprtih terjatev lahko podjetju povzroči ogromno poslovne škode, zato je vsekakor dobro poznati prave načine in sredstva, kako izterjati, kar vam pripada. Priporočamo vam, da vse skrbi prepustite naši izkušeni in strokovno podkovani ekipi Achilles, ki bo poskrbela prav za vse podrobnosti.

Kako poteka izterjava?

Izterjava, ki jo prepustite nam, vam v hipu omogoči, da se odrešite vseh skrbi. Vse, kar morate storiti je le to, da nam v pregled pošljete račun ali račune, ki ga/jih s pomočjo izvensodnih postopkov ni bilo mogoče uspešno izterjati. Po pregledu vseh podatkov o vašem dolžniku vam svetujemo, katera možnost izterjave bi bila glede na konkretno situacijo najbolj primerna.

Po podpisu sodelovanja z vami v roke prevzamemo vse vajeti in se povežemo z vašim dolžnikom. Napovemo mu, da bomo pričeli z uradnim postopkom izterjave, vas pa sproti obveščamo o celotnem poteku. Običajno ima ta pristop odlične uspehe in že v zelo kratkem času prejmete vsa povrnjena sredstva na svoj transakcijski račun.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja