Izterjava – prepustite jo strokovni ekipi

Ukvarjanje z dolgovi in dolžniki vodi v začaran krog, saj dragoceni čas in denar izgubljate za različne postopke izterjave, medtem ko vam zmanjkuje časa in energije, da bi se raje posvetili svoji primarni dejavnosti in pridobivanju poslov. Vsemu temu se lahko izognete že z enim klicem – naši strokovnjaki v podjetju Achilles vam z veseljem priskočijo na pomoč.

Izkazalo se je, da je strokovna izterjava mnogo bolj uspešna, kot če se izterjave lotite v lastni režiji. Glede na okoliščine je potrebno namreč dobro oceniti in upoštevati vse dejavnike ter izbrati primeren pristop, ki bo z najnižjimi stroški zagotovil najboljše in najhitrejše rezultate. Na podlagi bogate znanja in izkušenj poskrbimo za brezhibno izvedbo in vam pomagamo tudi z nasveti pri nadaljnjem poslovanju.

Hitro in učinkovito

Vedno se potrudimo, da so vsi potrebni postopki izvedeni v najkrajšem času ter da čim prej poskrbimo, da dobite manjkajoča sredstva povrnjena na vaš račun. Izterjava je primerna tako za manjša in srednja kot tudi večja podjetja, ki se srečujejo s težavami zaradi plačilne nediscipline, zato ne odlašajte s kontaktom!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja