Izterjava dolgov, ki jo prepustite strokovnjakom

Izterjava dolgov je običajno tisti del poslovanja, ki se ga večina poslovnežev izogiba, saj ne vedo, kako h postopku ustrezno pristopiti. Najboljšo odločitev sprejmete, če delo prepustite naši strokovni ekipi, ki bomo vse potrebno opravili namesto vas.

Uspešna izterjava dolgov zahteva premišljen pristop, saj je pomembno, da se izberejo prava sredstva ob pravem času ter da s poslovnim partnerjem ohranite profesionalen odnos. Na področju upravljanja terjatev imamo vrsto let izkušenj, zato vam lahko tudi svetujemo in pomagamo, da čim prej prejmete povrnjena sredstva na vaš račun.

Kako poteka izterjava dolgov?

S postopkom izterjave dolgov kot naročnik storitve nimate praktično nič dela, saj vse potrebno za vas uredimo mi. Ob začetku sodelovanja nam na vpogled le pošljete račun ali račune, ki jih s pomočjo izvensodnih postopkov ni bilo mogoče uspešno izterjati.

Po preučitvi vaše situacije vam svetujemo, katera možnost izterjave je za vas v dani situaciji najbolj primerna. Pripravimo vam izračun stroškov izbrane storitve ter po podpisu pogodbe o sodelovanju pričnemo z uradnim postopkom izterjave. Prizadevamo si, da so manjkajoča sredstva v najkrajšem času na vašem računu.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja