Izberite odkup zapadlih terjatev zdaj in profitirajte

Kadar vas pestijo finančne skrbi zaradi odprtih računov, ki jih vaši dolžniki ne poravnajo pravočasno, je najbolje vse skrbi čim prej predati v zaupanja vredne roke strokovnjakov, ki bodo poskrbeli, da boste ponovno lahko mirno spali. Pokličite našo strokovno ekipo Achilles in predstavili vam bomo vse prednosti, ki jih omogoča odkup zapadlih terjatev.

Ena izmed ključnih prednosti – poplačilo takoj

Po dolgem čakanju na prilive si verjetno zelo težko predstavljate, da bi vsa manjkajoča sredstva na transakcijski račun prejeli praktično čez noč. Z našo pomočjo je to mogoče, saj je ena ključnih prednosti, ki jo ponuja odkup zapadlih terjatev, ta, da vam po podpisu odkupne dokumentacije že v nekaj dneh nakažemo znesek zapadlih terjatev, kateremu je odšteta zgolj dogovorjena provizija.

Stroški so zanemarljivi v primerjavi s tem, kaj pravzaprav dobite – brezskrbnost, vsa potrebna likvidna sredstva za nemoteno poslovanje ter dovolj časa, da se posvetite lastnemu poslovanju in se vam ni več potrebno ukvarjati z dolžniki. Več kot dovolj razlogov, da nas pokličete čim prej!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja