Zavarovanje terjatev za boljše poslovanje

Zavarovanje terjatev za varnejše poslovanje

 

Trenutne nestabilne razmere vplivajo na plačilno disciplino tako večjih kot tudi manjših podjetij, zato je priporočljivo, da se pravočasno zavarujete pred tveganjem neplačil. Zavarovanje terjatev je prava izbira za vse, ki si želijo zagotoviti varnejše in bolj brezskrbno poslovanje, saj učinkovito odpravlja tveganja glede plačilne nediscipline.

 

Zavarovanje terjatev je še posebej priporočljivo, kadar imate težave pri preverjanju kreditne sposobnosti vaših kupcev, pa tudi v primerih, ko posluje preko odprtega računa. Sodelovanje s faktorinško hišo vam namreč omogoča do 80 odstotkov vnaprejšnje financiranje terjatev, kar pomeni, da lažje planirate finančne tokove in poslujete brez čakanja na finance.

 

Izberite zavarovanje terjatev po meri

 

V podjetju Achilles d.o.o. se vedno potrudimo, da prisluhnemo vašim željam in naše storitve prilagodimo vaši konkretni situaciji. Tudi zavarovanje terjatev omogoča zadostno fleksibilnost, da izberete opcijo po meri, ki se vam tudi finančno najbolj izplača.

 

Pri nas dobite vse na enem mestu, saj lahko pričakujete najbolj konkurenčno ponudbo, strokovno izvedbo vseh naročenih storitev ter svetovanje in pomoč pri vseh korakih in kadar koli nas potrebujete.

 

Poslujte brez finančnih skrbi!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja