Zavarovanje terjatev – modra poslovna odločitev

Mnoga podjetja potrjujejo, da je zavarovanje terjatev ena najboljših odločitev, kar so jih sprejeli. Vse pogostejša plačila in nestabilne gospodarske razmere namreč povečujejo riziko za insolventnost podjetij, zato je priporočljivo, da se pred posledicami zavarujete, še preden sploh pride do njih.

 

Zavarovanje terjatev je še posebej primerno za kratkoročne terjatve, kjer lahko po opravljenem enem preprostem koraku poslujete brez tveganja in brez skrbi upravljate z vašimi financami.

 

Zavarovanje terjatev je popolnoma diskretno

 

Ena izmed pomembnih prednosti pa je, da se lahko podjetje za zavarovanje terjatev odloči brez vednosti kupca, kar ohrani dobre poslovne odnose in ne vzbuja občutka nezaupanja. V primeru težav pa še vedno veste, da ste zaradi modre odločitve popolnoma na varni strani.

 

Zavarovanje terjatev poteka tako, da po opravljenem poslu vašim strankam izdate račun, profesionalnemu podjetju, kot je Achilles pa posredujete terjatve, ki jih želite zavarovati. Po pregledu terjatev vam posredujemo ponudbo zavarovanja ter poroštveno izjavo za poplačilo zavarovanih terjatev v primeru neplačila.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja