Upravljanje terjatev za še bolj učinkovito poslovanje

Upravljanje terjatev je ena izmed storitev, ki vam lahko prihrani ogromno časa, skrbi in tudi denarja. Podjetju namreč omogoči enostaven pregled nad vsemi odprtimi terjatvami ter urejanje na enem mestu. Profesionalno podjetje, kot je Achilless d.o.o., ki namesto vas poskrbi za upravljanje terjatev, natančno in dnevno spremlja plačilne roke vaših naročnikov in dolžnikov ter jih po telefonu in pisno opozarja na izplačevanje.

 

Upravljanje terjatev tako podjetju prinaša številne prednosti, saj je mogoče s storitvijo bistveno skrajšati plačilne roke, predvsem pa je pomembno, da imate vse vaše terjatve pod nadzorom in se lahko pravočasno odzovete na morebitne nevarnosti neplačil. Poleg tega se na eleganten način rešite tudi zahtevne administracije, saj knjigovodske podatke o dolžnikih vodi podjetje, ki izvaja upravljanje terjatev.

 

Zaupajte najboljšim

 

Pri delu z dolžniki je zelo pomemben tudi ustrezen pristop, saj je pomembno, da dolgove sicer izterjate, hkrati pa ohranite vaš ugled in dobre poslovne odnose. V podjetju Achilles d.o.o. zato zagotavljamo celosten pristop in storitve izvajamo profesionalno. Pri svojem delu uporabljamo tudi najsodobnejše kanale komuniciranja, kot so opomini po elektronski pošti ali SMS sporočila, s čimer še dodatno skrajšamo reakcijske roke.

 

Si želite, da boste končno lahko mirno spali? Prepustite nam finančne skrbi in poslujte maksimalno uspešno. Več informacij na www.achilles.si.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja